• گزارش تصویری

تقدیر ریاست دانشگاه از برگزاری جشنواره ورزشی فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۲۷ |
تقدیر ریاست دانشگاه از برگزاری جشنواره ورزشی فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی

تقدیر ریاست دانشگاه از برگزاری چهارمین جشنواره ورزشی فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ورزشی فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز دوشنبه  92.6.25 با حضور دکترآیتی ، معاون دانشجویی فرهنگی وزارت متبوع، دکتر اعتمادیان، رئیس دانشگاه، دکتر محقق، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ، حجت الاسلام غفاری، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه و جمعی از کارکنان و فرزندان آنها  در سالن همایش های رازی برگزارگردید.

در این جشنواره ابتدا دکتر اعتمادیان ، رئیس دانشگاه ضمن تبریک ولادت با سعادت امام رضا(ع) و تقدیر و تشکر از مجموعه همکاران حوزه دانشجویی فرهنگی دانشگاه افزود: کاملا مشهود است که در طول ایام تابستان همکاران پرتلاش ما در مدیریت تربیت بدنی دانشگاه زحمات بسیار زیادی را متقبل شده و به منظور ایجاد فضایی پر نشاط برای فرزندان عزیز کارکنان برنامه ریزی مفصلی داشته اند و هم اکنون نیز مراسم اختتامیه ای که ترتیب داده اند با شور و شعف خوبی توام شده  است
دکتر اعتمادیان با تشکر از تمهیداتی که  دکتر محقق معاون دانشجویی فرهنگی و جناب آقای کوشکی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در زمینه رشد ورزشی فرزندان کارکنان فراهم نموده اند افزود حدود 150 نفر از فرزندان عزیز خانواده دانشگاه در ایام تابستان آموزش های ورزشی و تفریحی متنوعی را دریافت کرده اند که امیدواریم این برنامه ها در سالهای آتی هم ادامه پیدا کند و از پدران و مادرانی که در این جمع شرکت کردند تشکر می کنم و از این جمع میخواهم که نواقص و ایرادات را به دانشگاه ارائه دهند‍‍  که سال آینده با تلاش بیشتر بتوانیم این خدمات را بهتر از گذشته ارائه دهیم.
ریاست دانشگاه افزود امروز به لطف خداوند متعال و با تمهیداتی که اندیشیده شده ، فرایند احیاء دانشگاه علوم پزشکی ایران تقریباً به اتمام رسیده است و ما سعی داریم با ایجاد فضایی پر نشاط در دانشگاه ، زمینه حمایت و آرامش خاطر همه کارکنان و خانواده ایشان را فراهم آوریم تا بتوانیم در محیطی آرام و علمی بهترین خدمات را به مردم عزیز و دانشجویان ارزشمندمان ارائه کنیم

گفتنی است : در پایان سخنرانی دکتر اعتمادیان لوحی از طرف پرسنل بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) به منظور تشکر از  رئیس دانشگاه به ایشان اهدا گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1498 بار   |   دفعات چاپ: 130 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر